Alla priser i butiken är angivna inklusive moms 25%.
Du måste vara 18 år eller ha målsmans tillstånd för att beställa från designbybergstrom.se

FRAKT

Leveranser sker med DHL och levereras hos närmsta DHL-ombud.

Du kan alltid avbeställa en vara om leveransen försenas från oss pga av att varan t.ex. är slut i lager. Vi informerar dig som kund om varan inte kan skickas och du kan då ta ställning till om du vill vänta på varan eller häva köpet. Det är ditt ansvar att se till att adressen som du angett vid beställningstillfället är korrekt.

FAKTURA

Vid betalning via faktura samarbetar vi med Klarna AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt
personnummer eller organisationsnummer.

Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av Ellen Bergstrom AB överlåtna till Klarna AB. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

DELBETALA

Genom vårt samarbete med Klarna AB kan du delbetala ditt köp. Köpet kan alltid betalas i sin helhet närsomhelst, innan förfallodag.

Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig.

KORTBETALNING

Betalning med kort sker enligt gällande regler för online-betalning i Sverige och EU. Vi använder Klarna ABs kortbetalningslösning. Vi accepterar följande kort: Visa och MasterCard. Pengarna reserveras på ditt konto vid ordertillfället. Alla transaktioner skickas via SSL (Secure Sockets Layer) mycket säkert krypterade. Inga kortnummer sparas. Vi använder den senaste säkerhetstekniken för kontokortsbetalningar på nätet 3D-Secure – en standard framtagen av VISA och MasterCard med avsikt att på ett säkert sätt validera konsumenten vid köp på nätet.

RETURER OCH ÅNGERRÄTT

Är du inte nöjd med en vara ger vid dig 30 dagars returrätt från det att du mottagit leveransen. Vid retur av en matta längre än 150 cm tar vi ut en kostnad om 199 kr i returfrakt (gäller ej vid defekt produkt). För att en retur ska bli godkänd måste produkten vara i nyskick. Maila hej@designbybergstrom.se om du önskar returnera en vara, skriv returorsak och ditt ordernummer.

Pengarna sätts tillbaka genom Klarna på ditt konto. Returavgiften dras från återbetalningen.

FORCE MAJEURE

Händelse såsom krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter samt därmed jämförbar händelse utanför Mobilhalsbands kontroll, vilken ej skäligen kunnat förutses, skall hänföras till force majeure, vilket innebär att Ellen Bergstrom AB befrias från sina förpliktelser att fullgöra ingångna avtal.

ÖVRIGT

Vi reserverar oss mot felskrivningar och felaktiga priser. Vi reserverar oss även mot slutförsäljning. Färgerna på produkterna kan skilja något mot den verkliga produkten, bland annat beroende på hur din bildskärm är inställd.

Alla varor förblir Ellen Bergstrom AB’s egendom tills full betalning är mottagen.

Vi följer svenska distansavtalslagen & konsumentköplagen.

För mer information eller frågor skriv till oss på hej@designbybergstrom.se

Ellen Bergstrom AB
org.nr: 559031-9025